Pagina's

dinsdag 27 augustus 2013

AnnouncementsI am invited to speak at the UKOUG Technology Conference 2013, at Manchester Central in December 2013.
This is an excellent forum, having the mission ”to serve the Oracle Community”, a medium for exchange of information,
knowledge and skills about the products of the ORACLE Corporation.


My presentation selected for inclusion within the program is about “How to avoid struggling with the APEX Listener”.
The APEX listener is the newest method for connectivity to APEX applications.
This talk will explain what it is, what it can do, why it is better than other alternative methods and how it is administered.
The new Oracle APEX Listener is a J2EE based alternative for Oracle HTTP Server (OHS) and mod_plsql.
This J2EE implementation offers improved functionality including a web-based configuration, enhanced security, and file caching.
This session will explain how to install and configure the APEX Listener against GlassFish and WebLogic.
It will also show how to troubleshoot the listener and where to find diagnostic information when the APEX Listener doesn’t work as expected.


OAK Table member

I am very honored to tell that I am member from the OAK table.
For more information see: http://www.oaktable.net/

1 opmerking:

  1. Đối với mỗi sản phẩm của công ty hay doanh nghiệp đều có nét đặc trưng giúp khách hàng có thể nhận biết và phân biệt được các sản phẩm khác trên thị trường. Chính vì thế ngày nay các dịch vụ thiết kế bao bì chuyên nghiệp ra đời nhằm tạo ra những mẫu mã bao bì sản phẩm chuyên dùng đẹp mắt tạo nên thương hiệu riêng cho sản phẩm. Và thế ngoài việc thiết kế bao bì thì việc tiếp theeo giúp khách hàng nhận biết thương hiệu của sản phẩm nhanh nhất ăn vào trí nhớ người tiêu dùng thì dịch vụ thiết kế nhận diện thương hiệu cũng dần ra đời nhằm đáp ứng nhu cầu ấy. Từ việc thiết kế bao bì, thương hiệu thì không nên bỏ quả yếu tố then chốt một sản phẩm là logo thì dịch vụ thiết kế logo công ty chuyên nghiệp cũng ra đời đáp ứng nhu cầu ấy của người tiêu dùng.
    Việc tiếp theo là quảng bá sản phẩm đưa sản phẩm đén khách hàng. Tiếp theo phương thức marketting bắt đầu hoạt đọng sử dụng thị trường bên ngoài và online. Thì khong thể thiếu website và dịch vụ thiết kế website chuyên nghiệp nhằm tạo ra các tiền đề cho viejc quản bá 1 thương hiệu hay sản phẩm được thành công đưa đến với người tiêu dùng.

    BeantwoordenVerwijderen